pondělí 7. ledna 2013

První nákup u e.l.f.

Pro nákup u elfu jsem se rozhodla proto, že jsem dlouho sháněla blending brush nebo angled brush na oční stíny za příznivou cenu. U elfu jsem nalezla oba štětce a řekla si, že si je objednám a vyzkouším je.
Zamrzelo mě, že blending brush je pouze u základní řady Essential, protože na štětce ze základní řady jsem neslyšela zrovna žádné ovace. Kromě těchto dvou štětců jsem si ještě objednala duo tvářenky a brozreru v odstínu Turks & Caicos.

A teď už k samotným výrobkům....



Největší radost mi asi udělalo duo tvářenky a bronzeru. Už samotná papírová krabička mě okouzlila. Na fotce tvářenky je udělaný takový ten lesklý povrch. Když jsem krabičku otevřela, vykoukl na mě kousek vlnkovaného papíru, ve kterém byla krabička s produktem zabalena, což mi přišlo taky moc pěkný. A samotný plastový obal na mě působí celkem luxusně. Hlavně tím jak je matný ( ale je na něm teda všecko vidět :(). Jde dobře otevřít. Uvnitř je velké zrcátko a tvářenka a bronzer je přikryt folií, která brání zaprášení zrcátka. Takže tohle se mi opravdu líbí. Samotná tvářenka a bronzer je taky super. Úžasná pigmentace, skvěle se nanáší. Bronzer má přesně takovou barvu, jakou jsem potřebovala. Obsahuje drobné třpytky. Na pleti vypadá moc pěkně, používám ho k vystínování obličeje. Tvářenka je také moc pěkná. Také obsahuje třpytky, které mají zlatou barvu a plať nádherně rozzáří. Barvička je taková zvláštní. V krabičce vypadá celkem světlounce růžově, ale tvářím dodá takovou starorůžovou barvičku. Jen trošku práší, ale není to nic hrozného. Takže tvářenka je dle mě super.
Turks & Caicos
95Kč



Ale teď slova chvály trochu vynechám. Na scénu přichází Blending brush ( stínovací štětec ) ze základní řady, který se mi nezdá moc povedený. Štětinky nejsou všechny zastřižené do kulatého tvaru a štětec neuvěřitelně pelíchal. A nejen to, celý se mi rozpadl. Takže si ho budu muset slepit. Jinak jsem si představovala trošku jiný štětec. Takového většího chlupáčka. Ale stíny se s ním nanášejí dobře. Ale blendí se s ním hůř.Tento štětec tedy nic moc. 
Jako Blending brush jsem si představovala něco takového.


Blending brush
39Kč
Můžete si všimnout nedokonalého zastřižení.




Angled contour brush
95 Kč
A jako poslední přichází Angled contour brush, který je ale úžasný. Vůbec jsem nečekala, že bude takový velký. Sice jsem četla hodnocení na stránkách pod samotným produktem, kde bylo, že je větší. Ale opravdu jsem nečekala, že až tak. Ale je super. Skvěle se s ním pracuje a stíny skvěle rozblendí. Takže tento štětec se stal mým novým miláčkem a doporučuji ho všemi deseti. Je rovně střižený, měkkoučký, heboučký...postě na mazlení :)








Shrnutí: Elf není vůbec špatná kosmetika a určitě tento nákup nebyl mým posledním. Ale je lepší investovat do dražší studio řady, protože základní řada za mě nic moc, i když jsem vyzkoušela jen štětec.


A co vy? Znáte kosmetiku e.l.f? Vlastníte nějaký produkt? Jaký je váš názor na tuto kosmetiku?



23 komentářů:

  1. tie korálky v tých pohároch vyzerajú neskutočne dobré. Blending Brush od Elfu mám tiež, predstavovala som si ho síce možno tiež inak, ale mne štetec celkom vyhovuje :)

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) mám v tom svíčky a večer si je zapálím a vypadá to ještě líp :)
      Mně vadí, jak každá štětinka trčí někam jinam, ale čekala jsem trošku většího a měkčího chlupáčka. Ale když mám ten angled, tak už blending ani nějak nepotřebuji :)

      Vymazat
  2. duo tvářenky a bronzeru si chci taky objednat :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojda. Moc se mi líbí tvůj blog! Ráda bych Tě pozvala na můj web, který je zaměřen především na poruchy příjmu potravy, ale pozor- ne thinspo, ba právě naopak.Najde tam recepty, které nikde jinde nenajdeš..převážně clean eating, tipy, články postřehy...a v brzké době se rozjede projekt na pomoc lidem s PPP, jen čekáme s kamarádkou, kdy ho schválí krasna.cz. Na blog určitě mrkni, každopádně si tam najdeš to "svoje". A pokud by se ti u mě opravdu moc líbilo, můžeš se přidat mezi mé Followers aneb pravidelné čtenáře (v levém sloupci mého blogu). Přeju krásný zbytek dne. Andie xoxoxox

    OdpovědětVymazat
  4. Ta tvářenka by stála za hřích :)

    OdpovědětVymazat
  5. Z elfu jsem si vybrala pár věcí, ale pořád nějak váhám si je objednat. Tak se chci zeptat, jak je to s poštovným? štětce tam mají poměrně levné, ale nerada bych aby mi to potom s poštovným vyšlo na dvojnásobek.. Jinak ty tvářenky a bronzer jsou super :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zde http://www.elfkosmetika.cz/obchodni_podminky/cz na stránce v podmínkách je vše o poštovném. Překopírováno z webu:
      Výše poštovného závisí na způsobu platby a výši objednávky:
      dobírka 130 Kč
      platba předem na účet u objednávky do 300 Kč 75 Kč
      platba předem na účet u objednávky nad 300 Kč 65 Kč
      platba předem na účet u objednávky nad 2000 Kč poštovné zdarma

      Myslím, že to poštovné se dá zvládnout.

      Vymazat
  6. Z ELFu jsem ještě nic neobjednávala, ale mám to v plánu. Hlavně přemýšlím nad štětci od ELFu, ale blending brush asi vynechám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. u toho blending brushe si myslím, že to bude kus od kusu. Nějaký bude v pořádku a druhý zas nic moc. Ale i tak ten můj používám a rozblendím ho Angledem a je hotovo :)

      Vymazat
    2. ten ten stín nanesený štětcem pak rozblendím :)

      Vymazat
  7. z elfu zatiaľ nič nemám ale zatiaľ som na tú kozmetiku počula len samé dobré recenzie

    OdpovědětVymazat
  8. Zvu vás na mou giveaway!!!!
    http://thesimonablog.blogspot.cz/2012/12/giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  9. Miluji kosmetiku elf :)
    Je tak strašně levná... :D

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkně sis nakoupils. Já od elf ještě nic nemám, ale jednou možná něco zkusím.

    Právě na mém blogu probíhá giveaway o 30 dolarů do obchodu Chicnova. Budu ráda, když se připojíš. :)
    http://stylewithoutlimits.blogspot.cz/2013/02/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  11. mám celou sadu štětců od ELFu a je to takový průměr podle mě ... neurazí a ani nenadchne

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám celou sadu štětců z té základní řady. Nejsou to štětce pro profesionály ale za tu cenu mi dost vyhovují :)

    OdpovědětVymazat
  13. E.L.F. jsem ještě nezkoušela, ale uvidím postupem času. Jinak ta tvářenka vypadá suprózně :D

    OdpovědětVymazat
  14. Mně se nejvíc líbí ta tvářenka, přemýšlím, že ji vyzkouším :)

    www.duty-live.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Elf má dobré produkty len zo studio a mineral rady, od tých základných ruky preč, to je katastrofa

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře, dělají mi velkou radost :)