úterý 25. září 2012

Malí pomocníci od Essence

Smoky eye brush a Eyeshadow brush
- recenze
Smoky eye brush

Popis od výrobce: Nyní můžeš vytvářet kouřové oči raz dva: měkké zaoblené štětinky v trendy intenzivní      purpurové barvě ti zajistí hladší aplikaci očních stínů pro dechberoucí kouřové oči! Vv praktickém pouzdře.

Cena: 40Kč  

Můj názor: Štětec má jemné štětinky a je pěkně zaoblen, nikde nečouhá žádná štětinka, Se štětcem se mi dobře pracuje. Kvalitní štětec za nízkou cenu. Výhodou je i plastové pouzdro, který lze využít k uschování štětce při cestování. Líbí si i vzhled. Zajímavá je volba fialové barvy štětinek






Eyeshadow brush

Popis od výrobce: Jemný, sametový a precizní expert na oční make-up. Ideální pro aplikaci očních stínů a jejich míchání. Štěteček je k dostání v praktickém pouzdře s trendy designem.

Cena: 40Kč

Můj názor: Štěteček není tak jemný jako jeho kamarád. Štětinky jsou trochu "pichlavější". Oční stíny se s ním ale dobře nanáší a zbytečně se nerozprašují. Opět je součástí i obal.

5 komentářů:

  1. ja mam jeden na linky a vyuzivam ho na obocie:)

    OdpovědětVymazat
  2. jé ten mám taky :) je parádní :) onlygirlnn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj na mojom blogu je Giveaway http://dianaparamonova.blogspot.sk/2012/12/giveaway.html#comment-form :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám dva štětce od Essence, nejsou úplně nejlepší, ale taky nejhorší..Myslím, že pro začátečníky jsou ideální :) Pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten plochý je skvělý. Ale kulatý - hrozně se ohýbá, nalíčí mi toho mnohem víc, než chci a vůbec ne výrazně. Ostříhala jsem ho a teď už slouží.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře, dělají mi velkou radost :)